Frågor & Svar

Min beställning

När får jag min Box?

TOOTHBOX vill alltid leverera din Box så snart som möjligt. Normalt levereras din Box varannan månad. Beställningar som görs under de två första veckorna i månaden får Boxen levererad under de två sista veckorna i månaden. Beställningar som görs under de två senare veckorna i månaden får Boxen levererad under de två första veckorna i nästkommande månad. Därefter levereras Boxen löpande varannan månad.

Hur ofta får jag min Box?

Varannan månad. Vi har anpassat innehållet till en normalförbrukning av tandvårdsprodukter och till att räcka i två månaders tid.

Innehåll i Boxen

Hur har ni valt innehåll till Boxen?

I samråd med legitimerade tandläkare och tandhygienister har vi valt ut några av de starkaste varumärken och produkter som finns på marknaden. Vi har även uppskattat förbrukningen av produkterna till det innehåll som vardera Box har.

Varför innehåller Boxen ”Kids 0-6” två tandborstar?

Barn i yngre ålder biter ofta på tandborsten vid tandborstningen och borstens strån slits då mycket mer. Därför har vi uppskattat att de yngre barnen kommer behöva byta sin tandborste oftare.

Betalningsvillkor

Hur betalar jag min prenumeration av Box?

Prenumeration av respektive Box är en löpande prenumeration där du får din Box varannan månad. Vi erbjuder för tillfället enbart fakturabetalning via bankgiro. Första fakturan skickas i separat mail till angiven mailadress ur beställningsformuläret då den första Boxen skickats från vårt lager. Vi fakturerar löpande varannan månad vid leverans. Fakturan ska betalas inom 10 dagar från fakturadatum.

Jag har beställt och betalat min prenumeration, men har inte fått min Box än?

Boxen lämnar vårt lager samtidigt som vi skickar faktura till angiven mailadress. Leverans bör ske inom 5 arbetsdagar, om längre tid har gått kan du alltid kontakta oss via mail på info@toothbox.nu för att spåra din Box.

Vad är uppsägningstiden?

Uppsägning av Box och prenumeration görs senast i samband med betalning av fakturan för den levererade Boxen. Detta via mail till info@toothbox.nu.

Har du inte fått svar på din fråga här?

Skicka oss ett mail så ska vi se till att du får svar så snart som möjligt! info@toothbox.nu